Top 40 legújabb link > Kert - wyw.hu

Szponzorált linkek
OldSandman - Garden and More
http://oldsandman.hu

Az OldSandman Garden and More kül- és beltéri dekorácós és használati tárgyai között biztosan megtalálja a saját sítlusát is. Antik, vintage, landhaus, saját célra vagy ajándékba; készséggel állunk a rendelezésére. Pontos és precíz csomagküldés, megbízható minőség. Nézzen körül webshop-unkban!

OldSandman - Garden and More
Profixig Team Kft - Téli kert építés
http://www.telikert-telikertek.hu/

Téli kertek tervezése, építése Budapesten és környékén. Rendelhet műanyagból és alumíniumból is egyaránt. Télikertjeinket igény szerint redőnnyel szereljük. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Tel: 06205130668

Profixig Team Kft - Téli kert építés
Kútfúrás, kútásás
http://geofutes.hu/vizkutfuras

Vízkút vagy geotermikus kút létesítésén, karbantartásán gondolkodik? Ne keressen tovább! Vállalatunk tizenkét év szakmai tapasztalattal a háta mögött képes kivitelezni az összes kapcsolódó munkálatot pontosan és megbízhatóan. A tervezést és az engedélyeztetést is nyugodtan ránk bízhatja, és a vízföldtani naplót is elkészítjük. Kútfúró szakembereink magasan jegyzett hidrogeológusok segítségével teremtik meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő kútrendszert, legyen szó ásványvíz kútról vagy geotermikus szondafúrásról.

Kútfúrás, kútásás
Favágómester
http://www.xn--favgmester-u4a1t.hu/

Fakivágás, favágás, gallyazás alpintechnikával (kötélbe történő ledarabolással), valamint emelőkosaras gépjárműből annak függvényében, hogy hol kell az adott munkát elvégezni. Professzionális és biztonságos szolgáltatásokat nyújtunk lakossági illetve közületi igények kielégítésére, versenyképes árakon, garanciával.

Favágómester
Kertépítés, kertszépítés felsőfokon
http://floralgarden.hu/

Megjöttek a kert(sz)építők! Vállalkozásunk több mint 10 éve foglalatoskodik teljes körű kertépítéssel, kertfenntartással és automata öntözőrendszerek telepítésével, valamint térkövezéssel. Ez alatt az idő alatt több száz kert megtervezése és megépítése kötődik a nevünkhöz, így varázsolva mosolyt és elégedettséget sok-sok család arcára. Nekünk óriási megtiszteltetés, és egyben felelősség is, ha egy család vagy egy cégvezető bennünket kér föl otthonuk vagy cégjük kertjének (sz)építésére. Ugyanis nekik maradandó élményt nyújtunk az életünkben azáltal, hogy szebbé varázsoljuk a környezetüket, kertjüket. Ezért is hisszük és valljuk: a kertépítés egy művészet. Művészet magas szinten mind a növényekkel, mind a földdel, mind a fűvel vagy kővel úgy, hogy a végeredmény összképe a megrendelő igényeinek, stílusának száz százalékosan megfeleljen.

Kertépítés, kertszépítés felsőfokon
Dekor epoxi műgyanta burkolás
http://www.designpadlok.hu/alkalmazasi-teruletek/medencek

Design műgyanta burkolatok közül mindenki megtalálja azt amit mindig is keresett a padlóburkolatok területén! Ráadásul nem csak az aljzatot lehet már ilyen anyaggal borítani, hanem a falakat, lépcsőket, sőt a medencéket is!

Dekor epoxi műgyanta burkolás
Dr. Kert kerttervezés és építés országosan
http://www.drkert.hu

Szeretné kertjét felújítani, hogy praktikus legyen és esztétikus látványt is nyújtson? Akkor a Dr. Kert szolgáltatásai a legjobb megoldás! A cég foglalkozik öntözőrendszerek kiépítésével, kert tervezéssel, valamint árnyékolás technikai megoldások kivitelezésével magas minőségben és kedvező árakon! A honlapon kiválaszthatja az igényeinek megfelelő színeket és méreteket, valamint a referencia munkákat is megtekintheti! Tudjon meg többet a teljes szolgáltatási körről és kérjen szaktanácsadást tapasztalt munkatársaiktól! Elérhetőségeiken érdeklődhet a lehetőségekről és az aktuális készletről, valamint áraikról! Forduljon a cég munkatársaihoz bizalommal!

Dr. Kert kerttervezés és építés országosan
Kőgrill építése
http://www.jovan-holczer-kertikonyha.hu/szolgaltatasok_kerti-grillek-kogrill

A Jován-Holczer Kerti Konyha nemcsak kerti sütők és grillek építésével foglalkozik, komplett megoldást kínálunk a szabadban végzett sütéshez és főzéshez. A kerttervezés és -építés feladatait is elvégezzük a tereprendezéstől a rendszeres ápolásig. Így Ön a lehető legnagyobb kényelem mellett élvezheti a kőgrill vagy a kerti kemence körül töltött nyári estéket. A szabad ég alá épített, kültéri konyha minden olyan funkciót magáénak tudhat, amit a lakásban található konyhák is. Készítse el kedvenc ételeit friss levegőn!

Kőgrill építése
Öntözőrendszer webáruház, öntözőrendszer telepítés, kertépítés
http://www.irri.hu

Öntözőrendszer telepítéssel és forgalmazással foglalkozó cég vállal Budapesten és Pest megyében kertépítést, valamint öntözőrendszerek telepítését. Fő tevékenységi körünk: öntözőrendszer webáruház, öntözőrendszer telepítése, kertépítés, őszi víztelenítés, tavaszi üzembe helyezés, javítás, szaktanácsadás, forgalmazás.

Öntözőrendszer webáruház, öntözőrendszer telepítés, kertépítés
Fenyőkéreg kis és nagykereskedelem
http://www.fenyokereg.net

Hol használjunk fenyőkérget? Kertben, játszótéren, parkban.. -Gyomosodás gátlásra (minimum 5 cm-es vastagság ajánlott) -Dekorációnak -Nedvesség megtartására, vízmegtakarítás céljából -Talajlazításra a talaj termőrétegének védelmére Kültéren: -Dísznövények alá mulcsként -Kocsi beállóra,sétáló útra sár ellen, laza burkolatként -Sír köré, a gyomok ellen és dekorációnak -Haszon és dísznövények alá, a gyomosodás ellen és a nedvesség megtartására -Kutya kennelbe altalajnak -És nem utolsó sorban, legjobb a kerti gyermekjátékok alá ütéscsillapítás gyanánt! Beltéren: -Cserepes növényekhez, nedvesség megtartására -Terráriumba, alomnak, altalajnak -Belterületek ízléses díszítéséhez -Karácsonyfa alá dekorációnak -Kiállítási standok, kirakatok dekorációjaként 1222.Budapest, Nagytétényi út 48-50 +36/30/478-5368 dekorkereg@gmail.com

Fenyőkéreg kis és nagykereskedelem
Fenyőkéreg, mulcs raktár
http://www.fenyokeregraktar.hu

Cégünk kertészeti fenyőkéreg, fenyőmulcs forgalmazásával foglalkozik XXll.-kerületi raktárból! Nem csak a környékbeli kerületek, települések ellátása a célunk, ezért szeretettel várjuk a Főváros ill. akár az egész ország területéről Kedves Vásárlóinkat! Termékeinket megrendelheti telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is. Hívjon minket bizalommal! Gondoskodunk a kiváló minőségről, az időszerű,megbízható költséghatékony szállításról! A fenyőkéreg a legjobb megoldás a gyomok ellen, és dekorációnak is kiváló! Talajtakarás (mulcs) szépen gondozott megjelenést adhat otthoni környezetének, harmonikus szépséget a kertben, vagy a parkokban, sőt a veteményben az ágyások között. A fenyőkéreg visszaszorítja a gyomok növekedését, így adja meg a táj rendezettségét, és nem utolsó sorban nagyon jól tartja a nedvességet!

Fenyőkéreg, mulcs raktár
Kerti bútor A-Z-ig
http://butor-szonyeg.hu/kert_terasz_8

A bútor webáruházban Közép-Európa legmeghatározóbb gyártóinak termékeit találja. A lakás minden szegletébe talál bútort, legyen az étkezőasztal, gyerekágy, étkezőszék vagy bárszék. De nemcsak otthonát rendezheti be kínálatunkból, hanem irodáját vagy akár udvarát is. Kerti bútor választékunk az árnyékolóktól a napozóágyakon át egészen a komplett ülőgarnitúrákig terjed. Kérdés esetén hívjon bátran.

Kerti bútor A-Z-ig
Öntözőrendszer.org
http://www.ontozorendszer.org/

A kertápolás alapja az öntözés, amely napjainkban már nem kell, hogy fárasztó és megterhelő legyen. Öntözőrendszerek forgalmazásával és telepítésével foglalkozó cégünk segítségével most nemcsak kényelmesebbé, de precízebbé és gazdaságosabbá is teheti a kertápolást. Automatizált, területre szabott rendszereink, lehetővé teszik az termesztő, trágyázó és levegőztető esőztetés tökéletes vezérlését, akár mobiltelefonon keresztül is.

Öntözőrendszer.org
Kertépítés és öntözőrendszer telepítés Budapesten
http://ontozorendszer-kertepites.hu/kertepites/

Egy gondozatlan kert rengeteg ronthat az ingatlan összképén, pedig egy kis odafigyeléssel a gyönyörű udvara lehet, amely a zavartalan pihenés vagy éppen a szabadidő aktív eltöltésének színterévé válhat. Az átgondolt kertépítés Budapest legzsúfoltabb utcáiba is be tudja csempészni a természet nyugalmát. Ha a rendelkezésre álló terület elég nagy, a kerti tó építés is szóba jöhet. De akár egy természetes fürdőtó is kialakítható udvarán, amelyben megmártózva felfrissítheti magát a nyári kánikulában.

Kertépítés és öntözőrendszer telepítés Budapesten
Kertépítés az Ön igényei szerint
http://www.automataontozorendszeres.hu/kertepites

Képzelje el, ahogyan egy varázslatos, zöld gyepszőnyeg terül a lábai elé! Tegyen egy sétát álmai vadregényes kertjében! Pihenjen abban a környezetben, amelyre mindig is vágyott! És most kattintson, és engedje, hogy megvalósítsuk a vágyait! Cégünk kertépítéssel és öntözőrendszerek telepítésével foglalkozik – hiszünk abban, hogy ezzel egy jobb hellyé tehetjük a világot! Bízza ránk a kertje megépítését és gondozását, mi pedig egy könnyen karbantartható, csupa örömet hozó oázissal ajándékozzuk meg!

Kertépítés az Ön igényei szerint
Szivattyúk ipari teljesítmény
http://www.szivattyuwebaruhaz.hu/

Mélyszívófejes, átemelő vagy egyszerű önfelszívó szivattyú, esetleg házi vízmű érdekli? Nálunk nemcsak ezeket találja meg, hanem a szivattyúk működtetéséhez szükséges információkat és tartozékokat is. A szivattyúk és élelmiszeripari gépek forgalmazása mellett több évtizedes tapasztalattal vállaljuk a szervizelést is. Akár újat venne, akár a régit hozatná helyre, bennünk nem fog csalódni. Az új termékek mellett a javításokra is garanciát adunk. Nézzen szét webáruházunk kínálatában! Kérdés esetén hívjon bátran.

Szivattyúk ipari teljesítmény
Caribi Pub Kft. - Télikert építés
http://telikertepites.net/

Ha télikertet szeretne, akkor a Caribi Pub Kft. a legjobb Önnek! Ingyenesen megtervezzük az igényei szerint az Ön számára tökéletes télikertet! Élvezze a télikertek nyújtotta előnyöket, a rengeteg fényt, a remek hőszigetelést, és a természet közelségét. Engedje be a fényt otthonába minden évszakban! Cégünk vállalja a télikertek építését, teljes körű kivitelezését Magyarországon, Svájcban, Ausztriában és Németországban is. Végre minden évszakban élvezheti a természet közelségét!

Caribi Pub Kft. - Télikert építés
Darázsirtás a kertben, gyümölcsösben
http://darazsirtasa.hupont.hu/

A kertben gyakran találkozhat Ön is nem kívánatos darazsakkal, amikor már annyira elszaporodnak, hogy fenyegetik a biztonságát. Weboldalunkon hasznos tanácsokat talál a házilagos darázsirtással és a darázscsapda felállításával kapcsolatban. Ha azonban tökéletes megoldást szeretne, állunk rendelkezésre speciális eszközeinkkel. A porozásos darázsirtást védőfelszerelésben végezzük, munkánkra garanciát vállalunk, akár hétvégén is hívhatók vagyunk.

Darázsirtás a kertben, gyümölcsösben
Mostveged.hu - Kártevők és rágcsálók elleni védekezés
http://mostveged.hu/

A Mostveged.hu webáruháza szinte minden kártevő, rágcsáló típusra megoldást nyújt. Az ultrahangos rágcsáló és kisállat riasztókészülékektől kezdve a rágcsálócsapdáig mindenféle termék megtalálható, amellyel könnyedén kártevő mentesíthetjük kertünket. Nincs több vakondtúrás, nincs többé csiga invázió.

Mostveged.hu - Kártevők és rágcsálók elleni védekezés
Öntözőrendszer vezérlők
http://ontozorendszeronline.hu/tk/136.ontozorendszer-vezerlok/1

Minden öntözéstechnikai eszköz, termék, kellék megtalálható az Öntözőrendszer Online webáruházban, amire szükség lehet egy csepegtető vagy automata öntözőrendszer telepítéséhez. A legjobb öntözőrendszer vezérlők, csövek, idomok, és további kiegészítők megvásárolhatók rendkívül jó áron.

Öntözőrendszer vezérlők
Kertészeti webáruház - Szivattyú
http://www.gardenaweben.hu/

Webáruházunk, a GARDENAWeben.hu kertészeti cikkek széles választékát forgalmazza. Kínálatunkban a Gardena, a Substral és a Scotts minőségi termékei vásárolhatók meg kedvező áron. Öntözőrendszerek, szivattyúk, kerti gépek, rovarirtók találhatók meg boltunkban.

Kertészeti webáruház - Szivattyú
Zöld Otthonszerviz, Tinnye
http://www.vasallak.hu

A Zöld Otthonszerviz elsősorban a ház körüli és kerti munkák profi, szakszerű elvégzésével foglalkozik Budapest 20 km-es körzetében, hogy Ön nyugodtan pihenhessen egy nehéz nap után. Favágás, kertrendezés, zöld-hulladék lerakás, fűnyírás kertjében, mosás és vasalás házhoz szállítással.

Zöld Otthonszerviz, Tinnye
Aqua-Matic Öntözéstechnikai és Kertépítö Kft.
http://aqua-matic.hu

Az Aqua-Matic Kft. elsősorban kertépítési szaktanácsadással, illetve minőségi öntözőrendszerek hatékony és profi kereskedelmével és helyszíni kitelepítésével, kiépítésével foglalkozik. Mindig a kedves megrendelők egyedi igényeihez igazodva dolgozik a cég.

Aqua-Matic Öntözéstechnikai és Kertépítö Kft.
Családi ház kerítések építése
http://keritesek.hu/index.php/lakossagi-keritesek

Kerítések, kerítésrendszerek építése a ház körül, kertek körbekerítése és kerítés kereskedelem. Vállalkozásunk továbbá mobil kerítés kölcsönzéssel is foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatók a gyors kivitelezést lehetővé tevő beton családi ház kerítések, valamint a tekercses és táblás kerítések egyaránt.

Családi ház kerítések építése
Bolyóskő Burkolás, kertépítés
http://bolyosko.hu

A vállalkozás elsősorban sziklakertek tervezésével és kiépítésével, valamint profi térburkolással, illetve különböző térkövek, macskakövek és kockakövek kihelyezésével foglalkozik egyedi igények szerint és kedvező árakon.

Bolyóskő Burkolás, kertépítés
Beton térkő
http://www.pa-ja.hu/diszitoelemek.php

A beton térkő egyaránt alkalmas közterületek kövezetének kialakítására, valamint kerti utak, területek dísz burkolására. Egy hangulatos szépen kialakított kertben a pihenés is sokkal üdítőbb, és ehhez a növényzet mellett a térburkolat is hozzátartozik. Térkő választékunk mellett gyeprács, rézsűkő, virágtartó, szegélykő közül választhat.

Beton térkő
GUTH-1640 Bt.
http://guth1640.hu/

Cégünk, a GUTH-1640 Bt. sokéves tapasztalattal foglalkozik kutak fúrásával és kivitelezésével, 10 éves garanciával. Elsősorban Pest megye és Budapest környékén végezzünk tevékenységünket, de természetesen az ország más részein is megoldható.

GUTH-1640 Bt.
Heron áramfejlesztő
http://heron.hu/aramfejleszto

A vállalkozásunk kínálatában megtalálható áramfejlesztők több területen is használhatóak. A családi házakban megtalálható elektronikus kisgépek mellett bizonyos orvosi eszközök is táplálhatóak vele. Az áramfejlesztőkről további részleteket keressen a honlapunkon.

Heron áramfejlesztő
Partnerplast: télikert építés
http://partnerplast.hu/

Cégünk a télikert építésben sokéves tapasztalttal rendelkezik. Ingyenes szaktanácsadás szolgáltatásunkkal segítjük önt az ideális télikert megtervezésében. Ha az ön családi házához tartozik egy kihasználatlan terasz akkor a beépítésével is kialakítható télikert. Kérjük tekintse meg referenciáinkat és kérje munkatársaink segítségét tervei megvalósításához.

Partnerplast: télikert építés
KertépítésMost.Hu
http://www.kertepitesmost.hu/

Szeretné végre álmai kertjében töltenie a szabadidejét? Sajnos nem ért a kerti munkákhoz, a növényekhez, vagy nincs elég szabadideje? Akkor hívjon minket segítségül! Csapatunk kertészmérnökökből áll, akik profi módon értenek a kertépítéshez és annak rejtelmeihez! Nézze meg referenciáinkat és hívjon minket bizalommal!

KertépítésMost.Hu
Kovácsoltvas kerítések, előtetők, korlátok gyártása
http://www.kovacsoltvas-kerites-korlat.hu

Kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok, előtetők (polikarbonát is) egyéb vas kerítések, ajtó- és ablakrácsok készítését vállaljuk kedvező árakon. Honlapunkon minta kerítések, korlátok, rácsok árakkal szerepelnek. Továbbá kapuautomatizálással is foglalkozunk.

Kovácsoltvas kerítések, előtetők, korlátok gyártása
Fűnyírás - Fakivágás - Bozótirtás - Treeservice.hu
http://www.treeservice.hu

Cégünk lakott területi favágással, fakivágással, cserje és bozótirtással foglalkozik. Vállaljuk több éve elhanyagolt, elgazosodott cserjés - bozótos területek, kertek megtisztítását, fák ifjítását, ápolását és a keletkezett zöldhulladék darálását, elszállítását. Hívjon minket bizalommal.

Fűnyírás - Fakivágás - Bozótirtás - Treeservice.hu
Kertgondozás profi eszközökkel
http://www.kertitop.hu/funyirok

Az Alfa-Radiál Plusz Kft. a kertgondozás terén is kimagaslót nyújt vásárlóinak. Négyféle fűnyíró fajtát kínál(tolókaros, ráülős, robot, magasgazvágó), alacsony árakon.

Kertgondozás profi eszközökkel
Grill rács
http://grillangyal.hu

Grill rács, kerti grill, sütőlap egy helyen! Minőségi anyagokból dolgozunk, minőségit alkotunk, így ételei zamata tökéletes lesz. Egy profi grill rács segítségével csodálatos dolgokat varázsolhat az asztalra, az egész családnak, barátoknak tátva fog maradni a szája! A részletekért keresse fel weboldalunkat, vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik mindenben segíteni fognak Önnek!

Grill rács
Kerti tó.org
http://www.kertito.org/

Legyen szó akár kisméretű műanyag kerti medencéről, vagy extrém méretű dísztóról, több mint 10 éves tóépítési tapasztalatunkkal, 100%-ig alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez a kerti tavak tervezése és kivitelezése alatt! Egyedi tavainkat remek tótechnikával is felszereljük!

Kerti tó.org
Biokertészkedés - Greenman
http://www.greenman.hu/kert_es_mezogazdasas_81

A Greenman áruház óriási választékában található termékekkel létrehozható a biokert bárhol. A biokertészkedés során nem ártunk különféle mérgező anyagokkal a környezetünket. A webshopunk oldaláról tud vásárolni a növénytermesztéshez, állattenyésztéshez, komposztáláshoz, növények ápolásához természetes termékeket. Tekintsen be a webshopunkba és böngésszen a természetes termékek között. Kattintson az elérhetőségünkre és ismerje meg a greenman kiváló minőségű termékeket. Tőlünk kedvező áron vásárolhat.

Biokertészkedés - Greenman
Műfű, fa kültéri burkolat kivitelezése -KM Par-Ker Kft.
http://parketta-padlo-intarzia.hu/kulteri-burkolatok

Nyitott/zárt terasz, ösvények burkolására vagy medencék köré használhatunk kültéri fa burkolatot. A trópusi fából készült teraszburkolatok jól bírják az időjárási viszontagságokat, felületkezelésükkel pedig megóvhatjuk eredeti színüket is. A műfű örökzöld látványt nyújt, s csökkenti a nyári teendőket, emellett a játékok, családi sportolás során biztonságos felületet nyújt, s esztétikus is marad. Kérje szaktanácsunkat, segítünk! KM Par-Ker Kft. bemutatótermei: 1047 Bp., Baross utca 92-96.; 1117 Bp., Szerémi út 7. (Aaron Parkett)

Műfű, fa kültéri burkolat kivitelezése -KM Par-Ker Kft.
Télikertek szakszerű kivitelezése
http://telikert-gyartas.hu/telikert-kivitelezes/

Ha ön eldöntötte, hogy élvezni szeretné egy télikert minden előnyét az első lépés az árajánlat kérés, amelyet természetesen díjtalanul végzünk. A legfontosabb adatok a télikert hosszúsága, szélessége és magassága. Fontos eldöntendő kérdés még, hogy milyen nyílászárókat álmodott a télikertjébe, illetve az osztás nagysága. Ezt általában egy méter közelében szoktuk meghatározni. további információért és ajánlatunkért, kérjük keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Télikertek szakszerű kivitelezése
Egy új, aktív kertészeti fórum
http://terra-kert.hu/

Friss kertészeti fórum, ahová rendszeresen írnak, tapasztalatcserére is megfelelő hely bármely kertész számára. Gyümölcsfák oltása, gyógynövények, módszerek, kártevők és vírusok, fertőzések, tényleg sok féle témában kaphatunk segítséget hobbi kertészektől. Különböző zöldség és gyümölcsfajtákról olvashatunk leírásokat, tapasztalatokat, elkészítési javaslatokat is.

Egy új, aktív kertészeti fórum
Győri AGROKER Zrt.
http://agroker-gyor.hu/

Cégünk növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagok, gépek, alkatrészek,valamint mezőgazdasági vegyes árucikkek széles választékát és magas szintű szakmai hozzáértést kínál minden kedves új és régi Partnerének, legyen akár gazdálkodó, viszonteladó, vagy érdeklődő.

Győri AGROKER Zrt.
Hirdetések
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 767 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 767 | Várakozó linkek: 16 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 216948