Kútásás, kútfúrás > 2. oldal > Kert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kútásás, kútfúrás > 2. oldal > 19 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Bódis István kútfúró
http://kutepites.hu

Kútfúró munkákat vállalok családi házaknál, hétvégi telkeken, kismélységű kútfúrást (max 45 m), vízgépészet szerelését, környezetvédelmi fúrásokat, monitoring rendszerű kútfúrás munkát, sóder-, és homokbánya kutatását, ásvány vagyon kutatást, valamint A kategóriás kúttervezést, engedélyeztetést és kivitelezést. Kútfúró szakemberként az általam fúrt kutakhoz mindig a legjobb minőséget használom, így azok mindig sikeresen működnek, ami a stabil vízhozamot és a tiszta vizet jelenti. Az általam fúrt kutakra minimum hat év garanciát vállalok, mely érvényes a kút kiépítésére, valamint a víz fizikális tisztaságára. A következő területeken vállalok kútfúrást száraz technológiával: Budapest, Esztergom, Győr, Székesfehérvár, Szentendre, Tata, Tatabánya és Veszprém. Amennyiben Ön is minőségi fúrt kutat szeretne kertjébe rejtett költségek nélkül, látogasson el weboldalamra, és keressen meg a megadott elérhetőségeken!

Bódis István kútfúró
Kútfúrás Budapesten és környékén baráti áron
http://vizkutfuras.weebly.com

Kútfúrási munkát vállalok Budapesten és 50km-es körzetében. Munkáinkat a kor igényeinek megfelelően iszapgödör nélkül készítjuk el, hogy kertje a lehető legszebb maradhasson. Fix áras kútfúrás egyedülállóan csak nálunk. Ha szeret előre számolni, akkor minket keres. Várom leendő megrendelőimet.

Kútfúrás Budapesten és környékén baráti áron
Kerti Kútfúrás
http://www.vizkutfuras.com/

Az udvar, virágoskert vagy épp kis konyhakert is igény tart a vízre a legnagyobb nyári melegben is, hiszen ellenkező esetben minden napok alatt kiszáradna. Erre ad megoldást a kútfúrás, amivel egyszeri befektetés után, kedvezményes áron tudja a növényeit öntözni.

Kerti Kútfúrás
Szennyvíztartály telepítés - zsombi-plast.hu
http://zsombi-plast.hu/vegatemelo-szennyviz-tartaly/

Tartályainkat modern alapanyagokból készítjük, a hegesztéshez szintén korszerű eszközöket használunk. Termékeink rendelkeznek OÉTI engedéllyel, így a tőlünk rendelt bortartály mindenben meg fog felelni az előírásoknak. Vállaljuk esővíz tartály és szennyvíztartály készítését is. Nézzen körül nálunk!

Szennyvíztartály telepítés - zsombi-plast.hu
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 579 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 579 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 171012