Kútásás, kútfúrás > Kert - wyw.hu

Tartalom:

kert.wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kútásás, kútfúrás > 21 weboldal. Kategória leírása:
Kútásás, tisztítás, mélyítés
Kútásás, tisztítás, mélyítés
http://www.tamaskutaso.hu

Már több mint 5 éve foglalkozom kútásással és kútfúrással, mely időszak alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem

www.tamaskutaso.hu
Papp kútfúrás
Papp kútfúrás
http://www.pappkutfuras.hu/

Papp kútfúrás, kútjavítás, talajmechanika. - http://www.pappkutfuras.hu/

www.pappkutfuras.hu
Szél Pál OKJ-s vízkútfúró
Szél Pál OKJ-s vízkútfúró
http://kutakfurasa.fw.hu/

Kútfúró családból származom, rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezünk. Több mint fél évszázada foglalkozunk vízkútfúrással. Nagyapám 1960-ban kútfúró mester minősítést szerezte meg, én OKJ-s vízkútfúró vagyok.

kutakfurasa.fw.hu
Kútfúrás kerti tavakhoz, öntöző kutak készítése
Kútfúrás kerti tavakhoz, öntöző kutak készítése
http://kutfurasa.hu/

Kútfúrást, öntöző kutak, ivóvíz kutak készítését vállaljuk,kedvező áron Budapesten és környékén, Pest és Bács-Kiskun megyében. Vállaljuk még vízelvezetők fúrását és kutak mélyítését is. Kútjainkba minőségi szűrőt, anyagokat és szűrőkavicsot használunk fel, a jó és minőségi kutak elérése érdekében.Cső átmérő 50-től 160 milliméter átmérőig. A munka elvégzésével, a kutat próba szivattyúzva és kitisztítva adjuk át.

kutfurasa.hu
Kútfúrás egyedi igény szerint - Szécsi Norbert
Kútfúrás egyedi igény szerint - Szécsi Norbert
http://profikutfuras.hu

Vállaljuk új kút megfúrását, vízvizsgálatát, automatizálását, valamint vízrendszerére csatlakozását országszerte. Fúrt kútjainkkal korlátlan vízellátást tudunk biztosítani víz- és szennyvízdíj nélkül. Készíttessen Ön is saját fúrt kutat, élvezze a tiszta víz és a korlátlan vízellátás előnyeit! Fúrt kútról a hálózati víz árához képest mindössze 1%-os áron hozzá lehet jutni korlátlan és tiszta állapotban. Ha Önnél a kútvíz kezelést, tisztítást vagy szűrést igényel, akkor a megfelelő berendezést is beépítjük a rendszerbe.

profikutfuras.hu
Csapó Csaba Kútásó - kútásás, kútfúrás
Csapó Csaba Kútásó - kútásás, kútfúrás
http://www.kutasas-kutfuras.hu/

Kútásás, Kútfúrás, Csapó Csaba kútásó, kúttisztítás, kútmélyítés, vízgyűjtő, kútgyűrű, akna, aknafedél, bélésgyűrű, aknakészítés, kút, szivattyú, betonáru, betonelemek.

www.kutasas-kutfuras.hu
Csapó László és fiai - kútásó dinasztia
Csapó László és fiai - kútásó dinasztia
http://kutasas.hu/

Kútásót keres? Ne keressen tovább! 40 éves tapasztalatunk rendelkezésére áll.

kutasas.hu
Bódis István kútfúró, kútépítő
Bódis István kútfúró, kútépítő
http://www.bodisfuras.hu/

6 év garanciával fúrok kutat, hogy Ön ne kockáztasson, ha engem választ!

www.bodisfuras.hu
Krizsanyik kútfúrás
Krizsanyik kútfúrás
http://www.kutfurok.hu/

Kútfúrást vállalunk 200 méter mélységig - elsősorban Nógrád megyében, Pest megyében és Heves megyében, de végeztünk már fúrásokat az ország távolabbi részeiben és Szlovákiában is.

www.kutfurok.hu
Kútfúrás - tomikut.hu
Kútfúrás - tomikut.hu
http://www.tomikut.hu/

Kútfúrás, - tisztítás, - fertőtlenítés, vízhozam mérés, ásott kút belefúrásos mélyítése, üzemeltetés, fúrómesteri feladatok ellátása 2500 méterig, valamint munkavédelem!

www.tomikut.hu
Kútásás
Kútásás
http://kutasas.atw.hu/

Magyarország kedvező vízbázisának köszönhetően szinte bárhol lehet kutat készíteni, de bizonyos helyeken mérlegelni kell mekkora munka és ráfordítás árán. Az új kutakat beton kútgyűrűkkel béleljük és a kút biztonságos lefedését acél fedlappal, vagy igényekhez igazítva kútházat építünk rá.

kutasas.atw.hu
Kútfúrás kertek öntözéséhez
Kútfúrás kertek öntözéséhez
http://vizkutfuras.hu/

Kedvező áron vállalom kerti öntöző kutak fúrását, vízkutak kialakítását, egész évben. Elsősorban Budapest környékén, Pest megyében dolgozunk. A kutakba minőségi szűrőket és anyagokat építünk be. Kútjaink 50-től 125 mm-es átmérőig készülnek. Ha a belmagasság eléri a 2 métert akkor pincében is meg tudjuk fúrni a kutat. Kézi és gépi eljárással fúrjuk a kutakat, talajszerkezettől, területtől függően. Szakszerű munka, korrekt árak, munkáinkra garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

vizkutfuras.hu
GUTH-1640 Bt.
GUTH-1640 Bt.
http://guth1640.hu/

Cégünk, a GUTH-1640 Bt. sokéves tapasztalattal foglalkozik kutak fúrásával és kivitelezésével, 10 éves garanciával. Elsősorban Pest megye és Budapest környékén végezzünk tevékenységünket, de természetesen az ország más részein is megoldható.

guth1640.hu
Kútfúrás, kútásás
Kútfúrás, kútásás
http://geofutes.hu/vizkutfuras

Vízkút vagy geotermikus kút létesítésén, karbantartásán gondolkodik? Ne keressen tovább! Vállalatunk tizenkét év szakmai tapasztalattal a háta mögött képes kivitelezni az összes kapcsolódó munkálatot pontosan és megbízhatóan. A tervezést és az engedélyeztetést is nyugodtan ránk bízhatja, és a vízföldtani naplót is elkészítjük. Kútfúró szakembereink magasan jegyzett hidrogeológusok segítségével teremtik meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő kútrendszert, legyen szó ásványvíz kútról vagy geotermikus szondafúrásról.

geofutes.hu
Gróf Attila kútásó
Gróf Attila kútásó
http://grofat.mlap.hu/

Gróf Attila kútásó vagyok, Somogy megyében élek Inkén, Nagykanizsától 25km-re. Kútásó vagyok már több éve, igaz az utóbbi években mellék állásban. Munkáim során sok tapasztalatot szereztem melyeket hasznosítok is tevékenységeim alatt. Legtöbbet Somogy és Zala megyékben dolgozom, de a megrendelőim az ország egész területén számíthatnak rám. A munkáimat teljes egészében emberi erővel végzem, így bárhol tudok dolgozni, viszont nagy odafigyelést igényel. Munkáimat sógorommal és öcsémmel végzem, ezért családi vállalkozásnak is mondhatnám. Ásott kúttal kapcsolatos tevékenységeim: kútásás, kúttisztítás, kútmélyítés, vízgyűjtő, emésztő.

grofat.mlap.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 767 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 767 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 216720