Kútásás, kútfúrás > Kert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kútásás, kútfúrás > 19 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kútásás, tisztítás, mélyítés
http://www.tamaskutaso.hu

Már több mint 5 éve foglalkozom kútásással és kútfúrással, mely időszak alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem

Kútásás, tisztítás, mélyítés
Papp kútfúrás
http://www.pappkutfuras.hu/

Papp kútfúrás, kútjavítás, talajmechanika. - http://www.pappkutfuras.hu/

Papp kútfúrás
Kútfúrás kerti tavakhoz, öntöző kutak készítése
http://kutfurasa.hu/

Kútfúrást, öntöző kutak, ivóvíz kutak készítését vállaljuk,kedvező áron Budapesten és környékén, Pest és Bács-Kiskun megyében. Vállaljuk még vízelvezetők fúrását és kutak mélyítését is. Kútjainkba minőségi szűrőt, anyagokat és szűrőkavicsot használunk fel, a jó és minőségi kutak elérése érdekében.Cső átmérő 50-től 160 milliméter átmérőig. A munka elvégzésével, a kutat próba szivattyúzva és kitisztítva adjuk át.

Kútfúrás kerti tavakhoz, öntöző kutak készítése
Kútfúrás egyedi igény szerint - Szécsi Norbert
http://profikutfuras.hu

Vállaljuk új kút megfúrását, vízvizsgálatát, automatizálását, valamint vízrendszerére csatlakozását országszerte. Fúrt kútjainkkal korlátlan vízellátást tudunk biztosítani víz- és szennyvízdíj nélkül. Készíttessen Ön is saját fúrt kutat, élvezze a tiszta víz és a korlátlan vízellátás előnyeit! Fúrt kútról a hálózati víz árához képest mindössze 1%-os áron hozzá lehet jutni korlátlan és tiszta állapotban. Ha Önnél a kútvíz kezelést, tisztítást vagy szűrést igényel, akkor a megfelelő berendezést is beépítjük a rendszerbe.

Kútfúrás egyedi igény szerint - Szécsi Norbert
Csapó Csaba Kútásó - kútásás, kútfúrás
http://www.kutasas-kutfuras.hu/

Kútásás, Kútfúrás, Csapó Csaba kútásó, kúttisztítás, kútmélyítés, vízgyűjtő, kútgyűrű, akna, aknafedél, bélésgyűrű, aknakészítés, kút, szivattyú, betonáru, betonelemek.

Csapó Csaba Kútásó - kútásás, kútfúrás
Csapó László és fiai - kútásó dinasztia
http://kutasas.hu/

Kútásót keres? Ne keressen tovább! 40 éves tapasztalatunk rendelkezésére áll.

Csapó László és fiai - kútásó dinasztia
Krizsanyik kútfúrás
http://www.kutfurok.hu/

Kútfúrást vállalunk 200 méter mélységig - elsősorban Nógrád megyében, Pest megyében és Heves megyében, de végeztünk már fúrásokat az ország távolabbi részeiben és Szlovákiában is.

Krizsanyik kútfúrás
Kútfúrás - tomikut.hu
http://www.tomikut.hu/

Kútfúrás, - tisztítás, - fertőtlenítés, vízhozam mérés, ásott kút belefúrásos mélyítése, üzemeltetés, fúrómesteri feladatok ellátása 2500 méterig, valamint munkavédelem!

Kútfúrás - tomikut.hu
Kútásás
http://kutasas.atw.hu/

Magyarország kedvező vízbázisának köszönhetően szinte bárhol lehet kutat készíteni, de bizonyos helyeken mérlegelni kell mekkora munka és ráfordítás árán. Az új kutakat beton kútgyűrűkkel béleljük és a kút biztonságos lefedését acél fedlappal, vagy igényekhez igazítva kútházat építünk rá.

Kútásás
Kútfúrás kertek öntözéséhez
http://vizkutfuras.hu/

Kedvező áron vállalom kerti öntöző kutak fúrását, vízkutak kialakítását, egész évben. Elsősorban Budapest környékén, Pest megyében dolgozunk. A kutakba minőségi szűrőket és anyagokat építünk be. Kútjaink 50-től 125 mm-es átmérőig készülnek. Ha a belmagasság eléri a 2 métert akkor pincében is meg tudjuk fúrni a kutat. Kézi és gépi eljárással fúrjuk a kutakat, talajszerkezettől, területtől függően. Szakszerű munka, korrekt árak, munkáinkra garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Kútfúrás kertek öntözéséhez
GUTH-1640 Bt.
http://guth1640.hu/

Cégünk, a GUTH-1640 Bt. sokéves tapasztalattal foglalkozik kutak fúrásával és kivitelezésével, 10 éves garanciával. Elsősorban Pest megye és Budapest környékén végezzünk tevékenységünket, de természetesen az ország más részein is megoldható.

GUTH-1640 Bt.
Kútfúrás, kútásás
http://geofutes.hu/vizkutfuras

Vízkút vagy geotermikus kút létesítésén, karbantartásán gondolkodik? Ne keressen tovább! Vállalatunk tizenkét év szakmai tapasztalattal a háta mögött képes kivitelezni az összes kapcsolódó munkálatot pontosan és megbízhatóan. A tervezést és az engedélyeztetést is nyugodtan ránk bízhatja, és a vízföldtani naplót is elkészítjük. Kútfúró szakembereink magasan jegyzett hidrogeológusok segítségével teremtik meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő kútrendszert, legyen szó ásványvíz kútról vagy geotermikus szondafúrásról.

Kútfúrás, kútásás
Gróf Attila kútásó
http://grofat.mlap.hu/

Gróf Attila kútásó vagyok, Somogy megyében élek Inkén, Nagykanizsától 25km-re. Kútásó vagyok már több éve, igaz az utóbbi években mellék állásban. Munkáim során sok tapasztalatot szereztem melyeket hasznosítok is tevékenységeim alatt. Legtöbbet Somogy és Zala megyékben dolgozom, de a megrendelőim az ország egész területén számíthatnak rám. A munkáimat teljes egészében emberi erővel végzem, így bárhol tudok dolgozni, viszont nagy odafigyelést igényel. Munkáimat sógorommal és öcsémmel végzem, ezért családi vállalkozásnak is mondhatnám. Ásott kúttal kapcsolatos tevékenységeim: kútásás, kúttisztítás, kútmélyítés, vízgyűjtő, emésztő.

Gróf Attila kútásó
Kútfúrás, ivóvíz szinte ingyen!
http://www.kut.hu/

Kútfúrást vállalunk 200 m mélységig általában O 300 mm fúrásátmérővel. Béléscsövezés O 225 mm-ig. Csak garantált minőségű kút béléscsöveket alkalmazunk! A fúrási megállapodás előtt hidrogeológiai információkat gyűjtünk. Ez alapján adunk árajánlatot. Vállalunk továbbá már meglévő vízellátó rendszerek karbantartását, javítását, tisztítását, fertőtlenítését.

Kútfúrás, ivóvíz szinte ingyen!
Kútépítés, kútfúrás, vízkút készítése.
http://kutfurasok.hu/

Készíttessen saját kutat, aknázza ki a saját kútban rejlő lehetőségeket. Az elkészült kutakat használhatja öntözéshez, medencékhez, illetve akár ivóvízként is. Amennyiben van öntözőrendszere, a kutak többsége képes kiszolgálni, ami által akár személyes otthonlét nélkül is meglocsolja kertjét a rendszer. Kútjainkat zárt rendszerűen készítjük, minőségi anyagok felhasználásával. Munkáinkra garanciát vállalunk.

Kútépítés, kútfúrás, vízkút készítése.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 607 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 607 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 172022