Gépek, eszközök > 3. oldal > Kert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gépek, eszközök > 3. oldal > 35 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kerti, háti, mobil professzionális permetezők | Garden Style
http://gardenstyle.hu/Kerti-permetezok-hati-permetezok

Cégünk 2003 évben alakult, kerti berendezések, hobbi eszközök kereskedelmével foglalkozik. Professzionális kerti, háti permetezők forgalmazása. Teleszkópos szórószár, vonalszűrős adagoló szelep, biztonsági szeleppel ellátott tartály, kiegészítő alkatrészek, szövetbetétes hordszíj, fogantyúzáras szivattyú. Márkák: Profession, Titan, MX permetezők.

Kerti, háti, mobil professzionális permetezők | Garden Style
Tápoldat pH és EC mérő
http://www.gazdauzlet.hu

Cégünk profi műszereket kínál a profin gazdálkodóknak. Műszereinkkel precízen vizsgálhatja, ellenőrizheti a tápoldatok, a talaj, a víz vagy egyéb folyadékok minőségét. Ezek a mérési lehetőségek tudományos alapra helyezhetik a növénytermesztést és segíthetik a hozamok növekedését kisebb gazdaságokban is. Segítségükkel pontosan fel lehet mérni a talaj állapotát, a termés savtartalmát, cukortartalmát, precízen lehet beállítani a tápoldatok koncentrációját, kiválasztani a szüret, szedés időpontját stb.

Tápoldat pH és EC mérő
Heron áramfejlesztő
http://heron.hu/aramfejleszto

A vállalkozásunk kínálatában megtalálható áramfejlesztők több területen is használhatóak. A családi házakban megtalálható elektronikus kisgépek mellett bizonyos orvosi eszközök is táplálhatóak vele. Az áramfejlesztőkről további részleteket keressen a honlapunkon.

Heron áramfejlesztő
Kerti gépek, eszközök folyamatos akciókkal
https://agroszaki.hu/

Mezőgazdasági gépek és kiegészítők óriási választékával várja az Agro-Szaki Webáruház: Az Mtz alkatrészektől kezdve a Grammer üléseken át a homlokrakodókig mindent megtalál nálunk, méghozzá rendkívül kedvező áron. Nemcsak tartozékokból várjuk gazdag kínálattal – hidraulika olajat, lánckenő olajat, fóliákat és munkavédelmi eszközöket is rendelhet. Fedezze fel színvonalas termékpalettánkat, és éljen vásárlásai alkalmával a pontgyűjtő számla nyújtotta lehetőségekkel! Ha feliratkozik hírlevelünkre, +5% kedvezményt adunk.

Kerti gépek, eszközök folyamatos akciókkal
Motoros permetezők - Garden24.hu
http://garden24.hu/kezi-es-motoros-hati-permetezo

Minőségi Oleo-Mac és Riwall fűnyíróinkkal könnyedén rendben tarthatja portáját. A kert- és gyepgondozás talán még sosem volt ennyire egyszerű. Ismerje meg felhozatalunkat, és szerezze be azt az önjárós vagy tologatós modellt, ami megfelel elvárásainak! Egyéb ház körüli teendőiben is támogatjuk: Scheppach rönkhasítóinkat tűzifaaprításhoz, Scheppach kompresszorainkat pedig autómosáshoz, műhelymunkákhoz ajánljuk. Mielőtt leadná rendelését a szükséges berendezésekre, szerszámokra, nézze meg Oleo-Mac permetezőinket is!

Motoros permetezők - Garden24.hu
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 573 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 573 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 171365