Kertészetek, faiskolák > 2. oldal > Kert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertészetek, faiskolák > 2. oldal > 20 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Balogh Zoltán Faiskolája Újkígyós
http://www.baloghfaiskola.hu

A Balogh Zoltán Faiskola 1984-ban alapult. Kínálatukban lombos díszfák, gyümölcsfák (alma, meggy, őszibarack, cseresznye) szerepelnek.

Balogh Zoltán Faiskolája Újkígyós
Facsemeték nagy tételben a Magro.hu piactéren
http://www.magro.hu/facsemetek/3973/1/

A Magro.hu online mezőgazdasági piactéren nagy tételben lehet adni és venni fákat, facsemetéket, mint például fenyőféléket, gyümölcsfákat, tujákat, kaktuszokat, és még sok egyéb növényt. A piacteret havonta kb. 50.000 gazda látogatja, akik így össze tudják hasonlítani az árakat, és versenyeztetni terményeikkel a kereskedőket.

Facsemeték nagy tételben a Magro.hu piactéren
Fenyőkéreg kis és nagykereskedelem
http://www.fenyokereg.net

Hol használjunk fenyőkérget? Kertben, játszótéren, parkban.. -Gyomosodás gátlásra (minimum 5 cm-es vastagság ajánlott) -Dekorációnak -Nedvesség megtartására, vízmegtakarítás céljából -Talajlazításra a talaj termőrétegének védelmére Kültéren: -Dísznövények alá mulcsként -Kocsi beállóra,sétáló útra sár ellen, laza burkolatként -Sír köré, a gyomok ellen és dekorációnak -Haszon és dísznövények alá, a gyomosodás ellen és a nedvesség megtartására -Kutya kennelbe altalajnak -És nem utolsó sorban, legjobb a kerti gyermekjátékok alá ütéscsillapítás gyanánt! Beltéren: -Cserepes növényekhez, nedvesség megtartására -Terráriumba, alomnak, altalajnak -Belterületek ízléses díszítéséhez -Karácsonyfa alá dekorációnak -Kiállítási standok, kirakatok dekorációjaként 1222.Budapest, Nagytétényi út 48-50 +36/30/478-5368 dekorkereg@gmail.com

Fenyőkéreg kis és nagykereskedelem
Budai Kertcentrum Kft (BKC) - Kertészet Budapest
http://budaikertcentrum.hu/

Kertcentrumunkba várunk mindenkit, aki a kertészkedés iránt érdeklődik, vagy akár profi kertépítő. Növények, kiegészítők széles választéka. Kisker és nagyker árak. Szakmai tanácsadás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Bemutatókertünkben megtekintheti növény kínálatunk jelentős részét is. Segítünk pihenőkertje megtervezésében és kivitelezésében is. Hívjon, érdeklődjön.

Budai Kertcentrum Kft (BKC) - Kertészet Budapest
Örökzöld fenyőfák széles választéka
https://www.megyeriszabolcskerteszete.hu/diszfak_es_cserjek_551/orokzoldek/f ...

A fenyőfa egy univerzális, nagyszerű növény, melyet mindenki ismer. Megyeri Szabolcs kertészetében számtalan ismert, vagy kevésbé ismert egészséges fenyőfa közül tud válogatni. Karácsony közeledtével vágott fenyőfákat is kínál az oldal, ám egész évben elérhetőek a konténeres, előnevelt példányok is. Minden növény saját teherautóval kerül kiszállításra, gondos kezek által, így biztos lehet benne, hogy erős, egészséges fenyőfa tulajdonosa lesz. A weboldalon számtalan tipp, praktika várja, ha még csak olvasgatni szeretne a különböző fajtákról. Nézzen szét Megyeri Szabolcs kertészetében és rendeljen gyönyörű fenyőfát otthonába néhány kattintással.

Örökzöld fenyőfák széles választéka
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 573 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 573 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 171365