Kertépítés > 4. oldal > Kert - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertépítés > 4. oldal > 60 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Kerti bútor katalógus
http://kertibutor.wyw.hu/

Wyw tematikus webkatalógus kerti bútorok témakörben, az alábbi főkategóriákban: [Fa kerti bútor] [Fém kerti bútor] [Függőágy - Hintaágy] [Gyártók - Hazai] [Gyártók - Külföld] [Játszótér - Gyermekbútor] [Kerti bútor ápolás] [Kerti bútor áruház] [Kerti bútor forgalmazók] [Műanyag bútorok] [Nád, rattan kerti bútorok] [Napernyő - Árnyékolás - Pergola] [Szaletli, grillező, pavilon] [WYW katalógusok] ...

Kerti bútor katalógus
Kertépítés katalógus
http://kertepites.wyw.hu/

Wyw tematikus webkatalógus, kertépítés témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Angolkert] [Fórumok] [Füvesítés, gyepesítés] [Hasznos tippek, tanácsok] [Japánkert] [Kastélyparkok] [Kerítések] [Kertépítés, tervezés - Budapest] [Kertépítés, tervezés - Vidék] [Kertészeti áruházak, boltok] [Kerti bútor] [Kerti építmények] [Kerti tó] [Kerttervezés] [Kútfúrás - Szivattyútechnika] [Mediterrán kert] [Növénytelepítés] [Öntözőrendszerek] [Portálok, magazinok, könyvek] [Sziklakert] [Télikert - Üvegház] [Térkövezés, utak, pergolák] [Világítás] [WYW katalógusok] ...

Kertépítés katalógus
Szponzorált linkek
Kertépítés, kertszépítés felsőfokon
http://floralgarden.hu/

Megjöttek a kert(sz)építők! Vállalkozásunk több mint 10 éve foglalatoskodik teljes körű kertépítéssel, kertfenntartással és automata öntözőrendszerek telepítésével, valamint térkövezéssel. Ez alatt az idő alatt több száz kert megtervezése és megépítése kötődik a nevünkhöz, így varázsolva mosolyt és elégedettséget sok-sok család arcára. Nekünk óriási megtiszteltetés, és egyben felelősség is, ha egy család vagy egy cégvezető bennünket kér föl otthonuk vagy cégjük kertjének (sz)építésére. Ugyanis nekik maradandó élményt nyújtunk az életünkben azáltal, hogy szebbé varázsoljuk a környezetüket, kertjüket. Ezért is hisszük és valljuk: a kertépítés egy művészet. Művészet magas szinten mind a növényekkel, mind a földdel, mind a fűvel vagy kővel úgy, hogy a végeredmény összképe a megrendelő igényeinek, stílusának száz százalékosan megfeleljen.

Kertépítés, kertszépítés felsőfokon
Kertmesterség Kft
https://www.facebook.com/kertmesterseg?ref=hl

Kertmesterség Kft - 2040 Budaörs, Kamaraerdei út 25. telefon +36/ 30/ 9491-217 Tevékenységi köreink: Kertépítés, öntözőrendszerek, kertfenntartás, termőföld forgalmazás kerti díszburkolatok, építmények, kivitelezése.

Kertmesterség Kft
Citikert
http://www.citikert.hu

Kerttervezés, kertépítés

Citikert
Ádám - Kert Kft.
http://www.adam-kert.hu/

Kertépítés, kerti tavak építése, faiskolai kereskedelem, öntözőrendszerek tervezése, telepítése, szaktanácsadás.

Ádám - Kert Kft.
Gyepszőnyeg
http://jgarden.hu/fuvesites/

www.j-garden.hu -Az összefüggő és esztétikus zöldterület alapja, s egyben legkézenfekvőbb építőköve az ápolt pázsit. Ahhoz hogy az Ön kertjében is gyönyörű gyepszőnyeg terülhessen el, háromféle füvesítési technológiával dolgozunk: kézi fűmagvetés, füvesítés hidrovetéssel, illetve gyepszőnyeg fektetés. Szakértelem, megbízhatóság, kedvező ár!

Gyepszőnyeg
Piliskert - Kerttervezés, kertépítés, kertápolás
http://www.piliskert.hu

Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljes körű kivitelezését. Mint generál kertépítési kivitelező cég, elég velünk megállapodnia, hogy a kert a tereprendezéstől a kerti bútorok elhelyezéséig egyeztetett ütemben elkészüljön. A kertépítés területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: tereprendezés, gépi és kézi földmunka, térburkolatok, támfalak építése, sziklakertek kialakítása, automata öntözőrendszer, kút- és szivattyútechnika, ciszternák telepítése, kerti tavak és csobogók létesítése, kerti világítás kiépítése, növények telepítése, füvesítés magvetéssel vagy gyepszőnyegezéssel, faházak és kültéri szaunák építése, kerti díszítőelemek telepítése.

Piliskert - Kerttervezés, kertépítés, kertápolás
Kertépítés Budapest
http://www.kertepito.hu

Biztos, hogy te is epekedve bámulod, amikor egy háznak dekoratív, gondozott és nem mindennapi kertje van! Ahol rendezett és zöld a gyepszőnyeg, ahol pont a megfelelő helyen tündökölnek a virágok és épp olyan típusúak, hogy optimálisan harmonikus legyen az összkép. Az ilyen kertek nem a nagy számok törvénye miatt nőttek ilyenre, hanem a jól megszervezett kerttervezés és kertépítés pompás eredménye mindez. Kormos Zsolt már időtlen idők óta jól ismert kertépítő, a kertépítés nagyra értékelt szakértője. Ha te is vágysz rá, hogy mesés kert tartozzon a házadhoz, hívd fel gyorsan a (+36) 70 500 8820 telefonszámon, mivel most ingyenes kerttervezést ad minden kertépítés munka esetén!

Kertépítés Budapest
Kertepites.eu
http://kertepites.eu

A Kertepites.eu kertészei elhivatott szakemberek, és legfőbb örömük, amikor egy elhagyatott, szürke kertből egy szemet gyönyörködtető kertet varázsolhatnak. A kertépítési munkálatok széles skáláján dolgoznak, a tervezéstől a kivitelezésen át az utógondozásig mindent rájuk bízhat. Nézze meg referenciáikat a weboldalukon, vagy keresse fel eddigi ügyfeleiket és kérdezze őket a tapasztalatukról!

Kertepites.eu
Gyepmánia - kertépítés
http://gyepmania-kertepites.hu/

Professzionális kertépítés a Gyepmánia BT jóvoltából. Teljes körű kertépítést végeznek megrendelőik számára, Budapesten és Balatonon egyaránt.

Gyepmánia - kertépítés
Kertépítés és öntözőrendszer telepítés Budapesten
http://ontozorendszer-kertepites.hu/kertepites/

Egy gondozatlan kert rengeteg ronthat az ingatlan összképén, pedig egy kis odafigyeléssel a gyönyörű udvara lehet, amely a zavartalan pihenés vagy éppen a szabadidő aktív eltöltésének színterévé válhat. Az átgondolt kertépítés Budapest legzsúfoltabb utcáiba is be tudja csempészni a természet nyugalmát. Ha a rendelkezésre álló terület elég nagy, a kerti tó építés is szóba jöhet. De akár egy természetes fürdőtó is kialakítható udvarán, amelyben megmártózva felfrissítheti magát a nyári kánikulában.

Kertépítés és öntözőrendszer telepítés Budapesten
Kertépítés és kerttervezés
http://www.lirion.hu/kertepites-parkepites

A LIRION Kft 1990-ben alakult. Fő tevékenységi köre a kert-és parképítés magán és közületi megrendelők részére, ezen belül mindennemű kerti műtárgyak, utak, lépcsők, támfalak, tipegő utak, dísztavak, mesterséges patakok, csobogók, grill- és szalonna sütők, pergolák és térelválasztók, kerti világítások és öntözőrendszerek, sziklakertek, játszó- és pihenőkertek, tetőkertek (extenzív-intenzív), sport pályák, stb. létesítése

Kertépítés és kerttervezés
öntözőrendszer és kertépítés
http://pt-ontozorendszer-kertepites.hu/

Oldalunkon a profi kertépítésről és az öntözőrendszerekről tájékozódhat, és szerezhet részletes információkat. A kertépítésnél mind a szépség mind a fenntarthatóság miatt fontos a hasonló fényigényekkel bíró dísznövények beültetése. Az öntözőrendszer a kert ápolásának napi terhét ugyan leveszi rólunk, de még ha automata öntözőrendszert alakíttatunk is ki, a dísznövények szükségletei közötti differenciát ez sem oldhatja meg. Kihagyhatatlan, hogy a kert hangulatában utánozza a lakóház vonalát, így lesznek harmóniában.

öntözőrendszer és kertépítés
Kapos kertész
http://kaposkertesz.hu/kapcsolat/

Cégünk elsősorban Kaposváron végez kerttervezési, kertápolási feladatokat. beleértve a magánkertek gondozását, építését. Játszóterek karbantartását, illetve áruházak parkjainak, parkolóinak gondozását.

Kapos kertész
Budapesti kertépítés és kertrendezés - Út a Kerthez
https://utakerthez.hu/kertepites/

Díszkertek, társasházak és cégek kertjének egyszeri vagy állandó gondozása - egy olyan szakképzett és megbízható csapattal, amelyre a tulajdonosok még a lakáskulcsukat is rá merik bízni. Korrekt ár-érték arány, igényes munka.

Budapesti kertépítés és kertrendezés - Út a Kerthez
Murva a kertbe kiváló árakon
https://www.bekaslogistic.hu/murva

A murva minden díszkert leghasznosabb kiegészítője lehet, mely nem mellesleg rendkívül látványos ömlesztett anyag is egyben. Használjuk akár autófeljáró stabilizálására, egy kerti lépegető vagy járda kialakítására, növényágyások színesítésére vagy sziklakertek kiegészítésére, minden esetben tartós, fehéres színárnyalatából fakadóan pedig elragadó megjelenésű alternatíva. Nem árt azonban odafigyelni arra, hogy milyen szemcsenagyságot és milyen minőséget választunk! Magas kvalitásért és piacvezető árakért keresse a Békás Logistic-ot!

Murva a kertbe kiváló árakon
Hirdetések
Oldal leírása
kert.wyw.hu: Kert katalógus. Gazdaboltok, kertészetek, faiskolák, kertépítés, kerti tó, gépek és eszközök. Fórumok, növényvédelem, öntözés, szolgáltatás, üvegház, növények.
Gyűjteményünkben 578 válogatott kert témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 578 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 170866